Kas

8.Sınıf öğrencilerimize Rehber Öğretmenimiz Hatice KOŞAN tarafından LGS ve Liselere Yerleştirme ile ilgili seminer verildi.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 99.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aysu BİLİCİ GÖKÇEOĞLU ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Görsel Sanatlar Kulüp Panosu ⬇️

Ekm

Okulumuzda aşağıdaki gündem maddeleri ile 9 Ekim Pazar günü Sene Başı Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

Eyl

Seyhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz  Sayın Coşkun ÇELEBİ ve Sayın Fatma Nevin TEKSOY okulumuzu ziyaret ettiler. Şube Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Ağu

2022 Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Bilgisini Öğrenmek için Tıklayınız!!!

Sınav Tarihi : 4 Eylül 2022 Pazar

Sınav Saati  : 10.00

Sınav Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler Mutlaka Okuyunuz -->

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında Hazırlanan Broşür-->

Ağu

2022 yılı yaz kursunda Okul Öncesi Öğretmenimiz Kemal KARAGÖZ ve anasınıfı öğrencilerimizin yapmış oldukları etkinlikler...

25-29 Temmuz Tarihleri Arasında LGS 2. Tercihleri Yapılacak.

2022 LGS Tercih ve Yerleştirme Takvimi ⬇️