ADANA / SEYHAN - Şehit İdris Güler Ortaokulu

Kas

"Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister"

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyeti'mizin Kurucusu, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı,Minnet ve Rahmetle Anıyoruz...

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okul Temelli Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında özel egitim öğrencilerimizle çevre temizliği yaptık.

Ekm

Özel eğitim öğrencilerimizle ,okul öğrencilerimizin kaynaşması amacıyla okuma saatinde bir araya gelinerek kitap okundu.

Ekm

Özel eğitim sınıfımızda Adana Okuyor Projesi kapsamında hergün okuma saati yapılmakta.

Ekm

Öğrencimiz Samet Sıraç BİLİR 65 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleşen Muay Thai Dünya Şampiyonasında İkinci olmuştur..

Öğrencimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Güneş AYDIN'ı tebrik ederiz.

Eyl

Öğrencimiz Samet Sıraç BİLİR 65 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleşen olan Muay Thai Dünya Şampiyonasında yarışacak.

Eyl

Okul Rehber Öğretmenlerimiz Gönül SAYIM ve Bora ÇELİK tarafından öğretmenlerimize  Dijitalleşme konulu seminer verildi.

Haz

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından “Robotik ve Kodlama” alanında  her kademedeki öğrencilerin Yazılım,Robotik ve Kodlama, Tasarım (3D) alanlarında yapmış oldukları çalışmaların sergilenmesi için Robotik Kodlama Şenliği düzenlendi.

Okulumuz Teknoloji Tasarım Öğretmeni Münevver Sevinç KESİKBAŞ danışmanlığında 7 D sınıfı öğrencilerinden Melek Nur ŞAHİN , Ecrin DAĞ ve Nehir ÖZGÜN yapmış oldukları proje KOD 01-Robotik Kodlama Şenliğinde sergilendi.