5 Ocak Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun.

Kurtuluşumuzun yıl dönümünde, 5 Ocak Kurtuluş Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz  Esra TOPACIK'ın Hazırladığı Yazarlar ve Eserleri Etkinlik Çalışması ->

Ara

Türkçe dersinde öğretmenimiz Esra TOPACIK yazım kuralları konusu kapsamında öğrencilerin eğlenceli bir şekilde konuyu öğrenmesi için onlara kendi el emeklerinden doğru yazım mahallesi yaptırdı.

Kas

"Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister"

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Cumhuriyeti'mizin Kurucusu, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı,Minnet ve Rahmetle Anıyoruz...

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okul Temelli Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında özel egitim öğrencilerimizle çevre temizliği yaptık.

Ekm

Özel eğitim öğrencilerimizle ,okul öğrencilerimizin kaynaşması amacıyla okuma saatinde bir araya gelinerek kitap okundu.

Ekm

Özel eğitim sınıfımızda Adana Okuyor Projesi kapsamında hergün okuma saati yapılmakta.

Ekm

Öğrencimiz Samet Sıraç BİLİR 65 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleşen Muay Thai Dünya Şampiyonasında İkinci olmuştur..

Öğrencimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Güneş AYDIN'ı tebrik ederiz.

Eyl

Öğrencimiz Samet Sıraç BİLİR 65 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katılımı ile Antalya’da gerçekleşen olan Muay Thai Dünya Şampiyonasında yarışacak.

Eyl