Let's Learn Together eTwinning Projemiz Okulumuzda Başladı.

Hem Eğleniyoruz Hem Öğreniyoruz.

Let's Learn Together eTwinning Projemiz Okulumuzda Başladı.

Hem Eğleniyoruz Hem Öğreniyoruz.

Proje ile temelde öğrencilerin küçük yaşta iletişim becerisi edinme, sosyal ,kendini doğru ifade edebilen bir birey olmasını ,sosyalleşirken aynı zamanda eğlenerek öğrenmesini amaçlamaktayız. Öğrenirken hem teknolojiyi kullanabilme hem sosyal sorumluluk çalışmaları içinde yer almalarını, çeşitli konularda farkındalık yaratmalarını hedeflemekteyiz.Proje boyunca her ay bir teknoloji etkinliği ve bir sosyal sorumluluk çalışması yapılacak.

With the project, we basically aim for students to gain communication skills at a young age, to be a social individual who can express themselves correctly and to learn by having fun while socializing. We aim for them to use technology while learning, to take part in social responsibility activities and to raise awareness on various issues.Throughout the project, a technology event and a social responsibility study will be held every month.

Projemiz okulumuz öğretmenlerinden Ahmet Bulat ve Arda Kerküt tarafından yürütülmektedir23-04-2021

Yayın: 23.04.2021 - Güncelleme: 07.10.2021 14:19 - Görüntülenme: 387