Haz

Hava Kirliliği Nedir? Hava Kirliliğinin Sonuçları  Nelerdir? Önlemek için Neler Yapılması Gerekir?

Hava kirliliği konusunda farkındalık yaratmak için hazırlanmış videoları izleyiniz...

1.Video açılmazsa bu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

2.Video açılmazsa bu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haz

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Resmi Youtube Hesabında  Yer Alan Deniz Çöpleri ile İlgili Video Linkleri

Let's Learn Together eTwinning Projemiz Okulumuzda Başladı.

Hem Eğleniyoruz Hem Öğreniyoruz.

Mrt

O şiir bir daha yazılmaz.. Onu kimse yazamaz.. Onu ben de yazamam.. Onu yazmak için o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değildir. O, milletin malıdır. Benim millete karşı en kıymetli hediyem budur... Allah bir daha bu millete bir İstiklâl Marşı yazdırmasın!..    M. Akif Ersoy

İstiklal Marşımızın kabulünün 100.yıl dönümünü kutluyor ve İstiklal Marşımızın yazarı milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. dönem aşamalı ve seyreltilmiş eğitim ile hibrit eğitim süreçlerinin, uzaktan eğitim çalışmalarının çevrim içi olarak değerlendirilmesi toplantısı Zoom üzerinden yapıldı.

Ara

Afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma merkezleri hazır olana kadar geçecek zamanda yaşanabilecek paniği önlemek, yolların açık kalmasını sağlamak maksadıyla halkın tehlikeli bölgelerden uzaklaşarak güvenli bir şekilde toplanabileceği toplanma alanlarına ait krokilere E-Devlet kapısı altyapısı kullanılarak  https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-acil-toplanma-alani-sorgulama adresinden ulaşılabilirsiniz. Bu kroki çıktılarını mesken,bina, tesis,iş yeri,fabrika ve okulların girişlerine asarak yaşayanların ilk anda , yaya olarak hangi toplanma alanına gideceğini öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Kas

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla BM Genel Kurulu kararı ile ilan edilen gündür. BM Genel Kurulu 1999 yılında 25 Kasım gününü Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olarak ilan etti.

#KadınaYönelikŞiddeteHayır

#KadınaŞiddetİnsanlığaİhanettir

#KadınaŞiddeteSıfırTolerans

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Çevrim içi mesleki çalışma programı kapsamında ZOOM üzerinden öğretmenlerimizle sanatsal etkinlikler ve sosyal-kültürel etkinlikler düzenlendi. Sanatsal etkinlikler kapsamında müzik dinletisi , sosyal -kültürel etkinlikler kapsamında ise dinleti etkinliği düzenlendi.