Mrt

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nün öğrencilerimize vermiş olduğu eğitime 7-B ve 7-C sınıfları ile katıldık.

Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen Futbol Turnuvasında 5.sınıflar birincisi 5/F , 6.sınıflar birincisi 6/D ,7.sınıflar birincisi 7/C , 8.sınıflar birincisi ise 8/A sınıfı olmuştur.

Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

#18MartÇanakkaleZaferi

Mrt

Özel Eğitim Sınıfımız Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 8/D sınıfına Ramazan Ayının gelmesini kutlamak amacıyla iftariyelik ikramlarda bulunmuştur.

Mrt

Ramazan ayı, İslam aleminin en kutsal ve önemli aylarından biridir. Bu mübarek ay  manevi bir arınma dönemi geçirmenin zamanıdır. Bu ayda oruç tutmak, sadece açlık ve susuzluğu deneyimlemek değildir. Aynı zamanda sabrı, hoşgörüyü, paylaşmayı ve sevgiyi öğretir.

Ramazan, insanların manevi bağlarını güçlendirirken, aynı zamanda toplumda birlik ve beraberlik duygusunu da pekiştirir.Ramazan ayı, bizi birbirimize yaklaştırır, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı güçlendirir.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize Ramazan ayının huzur, bereket ve huzur getirmesini diliyoruz.  Dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve hoşgörünün yayıldığı bir Ramazan ayı olsun.

Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

Mrt

Okul idaremiz 7/B sınıfı öğrencileri ile birlikte öğretmenlerimize 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gül dağıttı.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Şbt

8.Sınıf Öğrencilerimiz Okul Rehberlik Servisinin düzenlemiş olduğu okul tanıtım gezisine gitti.

Şbt

5. Sınıf  İngilizce Dersi 5. Ünite  Health Konusu  5/F Sınıfı Etkinliği

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlamaktadır.

18 Ocak Perşembe  Günü Etkinlikleri

Gezi